ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Κατεψυγμένα προτηγανισμένα κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο (bite size) με γλυκιά και καυτερή σάλτσα. Ετοιμάστε σε λίγα μόλις λεπτά την παραδοσιακή Κορεάτικη συνταγή για τηγανιτό κοτόπουλο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Τηγανητό κοτόπουλο: κρέας απο μπούτι κοτόπουλου 69,9%, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, σάλτσα σόγιας (νερό, κύαμοι σόγιας, σιτάρι, αλάτι), αλάτι, μιρίν (νερό, σιρόπι γλυκόζης, ρύζι, αλκοόλη), πάστα σκόρδου, σογιέλαιο, εκχύλισμα μαγιάς, μαύρο πιπέρι σε σκόνη, τζίντζερ σε σκόνη, τσίλι σε σκόνη. Σάλτσα: ζάχαρη, πάστα κόκκινου πιπεριού [σιρόπι αραβοσίτου, σιτάλευρο, νερό, καρύκευμα κόκκινου πιπεριού (κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, νερό, αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι), απολιπωμένοι κύαμοι σόγιας σε σκόνη, αλάτι, σιτάρι, ποτό ρυζιού, ρύζι, κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, koji], πάστα τομάτας [τομάτα, ξίδι, ζάχαρη, αλάτι, μπαχαρικά και εκχύλισμα βοτάνων (περιέχει σέλινο), μπαχαρικά], νερό, μέλι, σάλτσα σόγιας (νερό, σόγια, σιτάρι, αλάτι), πολτός σκόρδου, εκχύλισμα μαγιάς, κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, μαύρο πιπέρι σε σκόνη. Μπορεί να περιέχει ίχνη απο γάλα, αυγό, σινάπι,οστρακόδερμα, θειώδη.