Η σάλτσα ψαριού είναι μία από τα βασικά συστατικά της Ασιατικής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε συνταγές με ψάρια, γαρίδες, χοιρινό, κοτόπουλο καθώς και σε stir fries, σούπες ή φαγητά κατσαρόλας.
Θες να τα μαθαίνεις πρώτος όλα; Να μην χάνεις παρουσίαση; Να ανακαλύπτεις νέα #TIPS; Να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα νέες συνταγές με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα σου asian προϊόντα; Αν ναι, συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας. PS. Θα σεβαστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα όπως ορίζει ο νόμος. Επιβεβαίωσε μας στο mail που θα λάβεις ότι είσαι σύμφωνος να λαμβάνεις νέα μας!