ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η σάλτσα στρειδιών είναι ένα δημοφιλές καρύκευμα στην κινέζικη κουζίνα και χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών πιάτων. Η Lee Kum Kee Panda Oyster Sauce παρασκευάζεται από στρείδια που έχουν υποστεί ζύμωση με σάλτσα σόγιας. Σε σύγκριση με τη σάλτσα ψαριού, η σάλτσα στρειδιών είναι πιο κρεμώδης, πιο γλυκιά και λιγότερο αλμυρή.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, ζάχαρη, αλάτι, εκχύλισμα στρειδιών 5% (στρείδια
90%, νερό, αλάτι), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, χρωστική
απλό καραμελόχρωμα.