ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Kung Pao προέρχεται από την επαρχία Σιτσουάν, η οποία είναι γνωστή για την πικάντικη κουζίνα της. Ένα παραδοσιακό kung pao είναι φτιαγμένο από κοτόπουλο κομμένο σε κύβους, πασπαλισμένο με πιπέρι και φιστίκια. Με τη σάλτσα Szechuan Kung Pao του Yeo μπορείτε να ετοιμάσετε ένα αυθεντικό κινέζικο πιάτο μέσα σε λίγα λεπτά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, ζάχαρη, τσίλι, σάλτσα σόγιας (νερό, κύαμοι σόγιας,
σιτάρι, αλάτι), πυκνωτικό Ε1442, καλαμποκέλαιο, αλάτι, σησαμέλαιο,
ρυθμιστής οξύτητας Ε260, ενισχυτικά γεύσης Ε631, Ε627, ρυθμιστής
οξύτητας Ε330, μπαχαρικό.