ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μια κλασική δημιουργία από τα βορειοδυτικά σύνορα της Ινδίας. Αυτή η σάλτσα κάρυ συνδυάζει ένα πλούσιο μείγμα από ντομάτα, κρεμμύδι και γιαούρτι για να μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε στο σπίτι σας το πιο γευστικό tikka masala με ήπια ένταση. Δείτε στις οδηγίες χρήσης την πρόταση μας με κοτόπουλο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, κρεμμύδι, παρασκεύασμα από ντομάτες 17%
(ντομάτα, μέσο οξίνισης κιτρικό οξύ), μπαχαρικά 5%, πάστα τομάτας
3%, γιαούρτι σε σκόνη (γάλα) 2%, αλάτι, άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη,
ξύδι, σκόρδο, μέσο οξίνισης κιτρικό οξύ, εκχύλισμα μπαχαρικών,
πυκνωτικό μέσο κόμμι ξανθάνης.