ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα κορεάτικα topokki rice cakes με γεύση μαύρο φασόλι (jjajang).
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Παρασκεύασμα ρυζιού (ρύζι, α λάτι, ρυθμιστής οξύτη τας Ε330). Καρύκευμα σε σκόνη [μαύρο φασό λι σε σκόνη (π ά σ τα μαύρου φασο λιού chunjang (περιέχει σι τάρι , σόγια), δεξ τρίνη, α λάτι, έλαιο κ α λαμποκιού, καραμελόχρωμα), ζάχαρη, άμυ λο κ α λαμποκιού, καρύκευμα, γ λυκ ίνη, κ ρεμμύδι σε σκόνη, αντισυσσωματικό Ε551, ενισχυτικό γεύσης E635, σκόρδο σε σκόνη, ρυθμιστής οξύτη τας κ ιτρικ ό οξύ].