ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Κέικ ρυζιού με ιδιαίτερη υφή σε καυτερή και πικάντικη sauce από πάστα κορεατικής κόκκινης πιπεριάς, γνωστή και ως gochujang.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζυμαρικά Ρυζιού 75% (ρύζι, αλκοόλη, αλάτι, δεξτρίνη, γαλακτωματοποιητής Ε475, τροποποιημένο άμυλο Ε1440 & Ε1420, γλυκερίνη).Σάλτσα 25% [σάλτσα Gochujang (σιρόπι καλαμποκιού, νερό, σιτάλευρο, καρύκευμα κόκκινου πιπεριού (κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, νερό, αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι), σκόνη σιταριού, ζελατοποιημένη σκόνη σιταριού, αλάτι, αλκοόλη, υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού, κύαμοι σόγιας, κότζι)], υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη σιρόπι αραβοσίτου, σιρόπι αραβοσίτου, ζάχαρη, νερό, μείγμα καρυκεύματος (κόκκινο πιπέρι σε σκόνη, νερό, σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι), καρύκευμα σόγιας (περιέχει γλουτένη σίτου), σάλτσα σόγιας, πάστα τομάτας, αλκοόλη, σκόρδο, μέσο οξίνισης γλυκονικό οξύ, εκχύλισμα σιταριού, τροποποπιημένο άμυλο αραβοσίτου, πουρές ανανά, αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς σε σκόνη, εκχύλισμα κρεμμυδιού, ελαιορητίνη πιπεριάς.