ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα κορεάτικα topokki rice cakes με γεύση τυρί.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Παρασκεύασμα ρυζιού
(ρύζι, ραφιναρισμένο α
λάτι,
ρυθμιστής οξύτη
τας Ε330,
αλκοόλη δημητριακών).
Καρύκευμα σε σκόνη [κ
ρεμώδες μίγμα (αλεύρι,
αποξηραμένη κ
ρέμα γάλακτος, κ
α
λαμπόκι σε σκόνη,
δεξ
τρίνη, ραφιναρισμένο α
λάτι), ορός γάλακτος σε
σκόνη, λευκή ζάχαρη, μίγμα κ
ρέμας γάλακτος
(σιρόπι αμύ
λου, ορός γάλακτος σε σκόνη, γάλ
α
,
ζάχαρη, κ
ρέμα γάλακτος, έλαιο καρύδας), τυρί
cheddar σε σκόνη (τυρί σε σκόνη, ρυθμιστής
οξύτη
τας Ε339ii), κόκκ
ινο πιπέρι σε σκόνη,
αποξηραμένο κ
ρεμμύδι, ενισχυτικό γεύσης Ε621,
ραφιναρισμένο α
λάτι, κοτόπου
λο σε σκόνη,
καρυκευμένη σά
λτσα σόγιας σε σκόνη,
αποξηραμένο καρότ
ο, δεξ
τρίνη, αποξηραμένος
μαϊ
ν
τανός, σκόρδο σε σκόνη, ελαιορητίνη πάπρικας,
τεχνητή αρωματική ουσία cheddar